Marti, 26 iulie 2011 incepand cu ora 11:00 va avea loc Conferinta finala a proiectului " Panificatie si patiserie, comert si restauratie: califica-te pentru piata muncii!"la sediul Consiliului Judetean Tulcea, Sala Mihail Kogalniceanu.  

Considerăm evenimentul de închidere al proiectului o bună oportunitate de a oferi tuturor participanților și în special reprezentanților societăților cu activitate în domeniul turismului şi industriei alimentare, atât informații de actualitate cu privire la structura ocupaţională din judeţul Prahova în domeniile vizate cât şi detalii legate de resursele umane existente în aria lor de competenţă.  
 
Va invitam sa luati parte la acest eveniment!
 

PROGRAM CURSURI
februarie 2010 - mai 2011

Curs bucătar

februarie 2010 - mai 2011

Curs ospătar / chelner

februarie 2010 - mai 2011

Curs cofetar / patiser

februarie 2010 - mai 2011

Curs comerciant-vânzător mărfuri alimentare

Echipa
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Obiectivul general al proiectului:

Creşterea ratei de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a şomerilor prin îmbunătăţirea şi extinderea competenţelor profesionale ale şomerilor, persoanelor inactive şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă în judeţele Tulcea, Brăila şi Galaţi, pentru a răspunde cerinţelor potenţialilor angajatori din sectoarele turism şi comerţ în sprijinul dezvoltării regionale, creşterii competitivităţii resurselor umane şi promovării coeziunii economice şi sociale.

» mai mult
NOUTATI

Baze de date - ofertă și cerere de muncă

Vă invităm să vizitați bazele de date ale proiectului, care cuprind informații despre cererea și oferta de muncă din județul dumneavoastră:
 
www.fsebrailagalatitulcea.ro/oportunitati/

Anunț pentru participanții la cursuri

Stimaţi cursanţi,
 
Vă mulţumim pentru participarea activă la activitatea de orientare si consiliere desfăşurată în cadrul proiectului “Panificaţie şi patiserie, comerţ şi restauraţie: califică-te pentru piaţa muncii!” POSDRU/45/5.1/G/17102.
 
Începând cu data de 15.07.2011, S.C. EURODEZVOLTARE S.R.L. în calitate de Beneficiar, vă invită să ridicaţi urmatorele documente:

  • CV în format EuroPass;
  • Carnet formativ;
  • Plan de dezvoltare personală.

 

TE SPRIJINIM SA ITI GASESTI UN LOC DE MUNCA!

Modulul "Tehnici de căutarea activă a unui loc de muncă" are scopul de a sprijini șomerii din grupul țintă al proiectului în gasirea unui loc de munca. Specialiștii spun că a căuta un job este un job în sine, acest lucru se resimte în special în România, iar pentru unele persoane drumul până la găsirea acestuia este anevoios sau se termină destul de greu.

PRACTICA DE SPECIALITATE

Perioada în care se va desfășura practica de specialitate la agenți economici de profil din Brăila este 28 februarie 2011 - 20 mai 2011.Cursanții au oportunitatea de a-si consolida abilitățile dobândite în cadrul cursului, prin aplicațiile practice.
 

DEMARAREA CURS - VÂNZĂTOR (COMERCIANT) MĂRFURI ALIMENTARE

Cursul de vânzător (comerciant) mărfuri alimentare a demarat în data de 3 decembrie 2010.
 

Program vizita de studiu 14 - 17 octombrie 2010 " Cofetar - patiser"

Cusantii absolventi ai cursului de cofetar - patiser au avut oportunitatea de a vizita:

EXAMENE FINALE

Bucatar 

  •  4 octombrie 2010 - teorie
  •  6 octombrie 2010 - practica

Liceul de Industrie Alimentara " Dumitru Motoc" Galati
Cofetar - Patiser  

  • 22 septembrie 2010 - teorie
  • 23 septembrie 2010 - practica

Colegiul Economic " Delta Dunarii" Tulcea
Ospatar/chelner

DEMARAREA CURSURILOR

BUCATAR  - 26 aprilie - 26 iunie 2010
COFETAR - PATISER - 19 aprilie - 11 iunie 2010
OSPATAR - 19 aprilie - 11 iunie 2010

DOSAR DE CANDIDATURĂ

Aici găsiţi actele necesare înscrierii la selecţia pentru cursuri.

LEGATURI UTILE